Cum să ieși cu fruntea sus din situațiile neplăcute

Cum să ieși cu fruntea sus din situațiile neplăcute

Te pregătești de multă vreme pentru o petrecere importantă cum ar fi o nuntă sau banchetul de sfârșit de an, însă ți-e tare teamă că o s-o dai cumva în bară și o să strici totul. Ai petrecut ore în șir aranjându-te, însă de obicei ești destul de neîndemânatică și ți-e tare teamă că vei face ceva care să-ți distrugă ținuta, nu-i așa? Nu ar fi nici prima, nici ultima dată când s-ar întâmpla să o dai în bară, fix când ți-e lumea mai dragă. Poti sa cauti siteuri de fashion cu poze pentru nunta sau siteuri cu stiri din moda pentru galerii de la nuntilor vedetelor.

mireasa nunta casatorie

Ai impresia că toate astrele complotează împotriva ta atunci când ți se rupe tocul de la pantofi, fix când te aflai pe ringul de dans, gata de a-l impresiona pe tipul visurilor tale?

Sau ai impresia că universul se răzbună pentru ceva ce nu ai făcut atunci când te face să-ți tremure mâna și să verși paharul cu sirop de fructe, chiar pe rochia ta vintage care te-a costat jumătate din salariu?

Sau tocmai ai aflat că cea mai bună prietenă a ta se va căsători cu un bărbat tare chipeș și înstărit. Prin urmare, tocmai ai fost invitată la una dintre cele mai pretențioase nunți la care o să iei parte vreodată.

Şi nu, nu ne referim la prietena ta cea mai bună pe care ai întâlnit-o în noul tău oraş prin intermediul jobului sau al colegelor de apartament. Vorbim despre prietena ta cea mai bună din liceu, cea pe care o cunoşti foarte bine, cea cu care ai chiulit de la ore, cea cu care ai stat prin pizzerii, cu care te-ai plimbat cu maşina cu capul afară pe geam si cu vântul în păr, pe drumurile oraşului vostru.

Așa că nu ai cum să te ascunzi precum melcul în carapace și va trebui să te duci. Și nu doar că va trebui să fii prezentă. Va trebuie să arăți fabulos, cu adevărat fashion pentru că aceasta nuntă va fi ca o adevărată reuniune de liceu. Și știi foarte bine cât de ușor se pot pune etichetele într-un astfel de mediu. Iar tu nu vrei o etichetă greșită.

Drept urmare, nu mai sta degeaba în fața dulapului, plângându-te că nu ai nimic decent de purtat și pregătește-te de o ședință serioasă de cumpărături, însă nu înainte de a citi ghidul nostru cu ponturi de supraviețuire în situațiile neplăcute și neprevăzute.

Dacă te regăsești în vreuna din situațiile mai sus menționate, este clar că ai nevoie de ajutorul nostru. Intră pe fashion365.ro și află cum poți să treci cu fruntea sus peste astfel de momente mai mult sau mai puțin jenante, demonstrându-le tuturor că ești o adevărată lady, care va arăta bine în orice situație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *